Prezentare

Istorie şi interviuri cu foşti angajați

14-08-2015 12:14
Istorie şi interviuri cu foşti angajați
Pentru mai tinerii noştrii colegi şi nu numai, am consideram utilă această rubrică ȋntrucat istoria societăţii noastre este strâns legată de istoria şi evoluţia radioului şi televiziunii ȋn România.
Trebuie remarcat profesionalismul, devotamentul faţă de ȋntreprindere şi spiritul de colegialitate al celor care au pus mai presus de orice bunăstarea ȋntreprinderii şi nu a lor personală şi astfel ne-au lăsat nouă ȋntreprinderea de astăzi pe care avem obligaţia de a nu o distruge şi a nu o secătui de orice resurse.

Detalii »

Despre noi

14-08-2015 12:14
Despre noi
Stimaţi vizitatori ai site-ului vă prezentăm pe scurt câteva date despre sindicatul nostru şi despre societatea ai cărei angajaţi suntem şi sperăm ca ȋmpreună cu cât mai mulţi care ni se vor alătura să reusim pastrarea şi transmiterea generaţiilor următoare a moştenirii lăsate de cei care au pus umărul şi chiar au făcut sacrificii pentru formarea şi dezvoltarea acestei societăţi.

Detalii »

Certificări

14-08-2015 12:14
Certificări
Stimaţi vizitatori dorim sa vă prezentăm câteva documente care certifică statutul nostru de sindicat legal constituit şi afiliat ȋmpreună cu alte sindicate la singura federaţie reprezentativă pe ramura de telecomunicaţii.
Mentionăm că actuala conducere a fost aleasă ȋn cadrul alegerilor libere desfăşurate ȋn luna noiembrie 2014.

Detalii »