08-08-2017 21:30
Stimaţi colegi, aşa cum observăm toţi, este perioada concediilor şi nu se observă la nivelul conducerii societăţii că se desfăşoară activităţi sau că se iau decizii care să ne dea încredere nouă, umililor angajaţi că putem avea o speranţă de mai bine în viitorul apropiat. Cu toate acestea sindicatul nostru a transmis conducerii SNR diverse adrese cu diferite solicitări, la care din păcate nu am primit niciun răspuns, din motive pe care doar conducerea le cunoaşte.

01-07-2017 18:55
Stimaţi colegi, în ultima perioadă, principala activitate la nivel naţional a fost criza politică recent încheiată care a tăiat din elanul şi cheful de muncă al multor factori de decizie de la toate nivelurile care au aşteptat să vadă cine, dar mai ales cu ce echipă de lucru va veni pentru a pune în practică vechile sau poate noile ideii. În aceste condiţii de instabilitate politică nimeni nu a putut garanta că în perioada următoare se va face sau nu se va face ceva anume. La nivelul conducerii SNR totuşi au fost multe întâlniri cu factori de decizie de la diverse instituţii care au legătura cu activitatea noastră curentă şi s-au testat anumite variante tehnice pentru DVBT2. Din motive evidente, nu vom detalia aceste activităti, dar colegii care doresc amănunte ne pot contacta.

24-05-2017 20:15
În perioada scursă de la ultima postare cu activitatea sindicală, enumerăm pentru cei care nu au ţinut legătura telefonică cu membrii Biroului Operativ activităţile desfăşurate de sindicatul nostru :

- am fost informaţi şi consultaţi de conducerea SNR referitor la bugetul societăţii pe anul 2017. Ne-am prezentat punctele de vedere şi ţinând cont de situaţia dificilă în care se găseşte societatea ni s-a promis includerea în bugetul SNR pe anul în curs a unor sume (mici comparativ cu anii anteriori) pentru plata unor drepturi salariale care în ultimul an au fost suspendate. Ni s-a comunicat de asemenea că în ciuda situaţiei financiare dificile nu vor fi concedieri colective în anul 2017 (de aceea în bugetul pe acest an nu sunt cuprinse sume pentru salarii compensatorii). Putem spune acum când bugetul SNR a fost adoptat, că promisiunile actualei conduceri a SNR se regăsesc în acest buget.

02-03-2017 21:13
În ultima perioadă, sindicatul nostru s-a mobilizat pentru strângerea tabelelor cu semnături de la toate locurile de muncă pentru a demara acţiunea în instanţă de recuperare a unor drepturi salariale neacordate de SNR.
De asemenea am întreprins numeroase demersuri pe care vi le prezentăm pe scurt :

Detalii »

Am fost atenţionaţi de cititorii noştrii !

30-01-2017 20:34
Recunoaştem cu fair play acest lucru după ce astăzi, am fost sesizaţi despre un aspect discutat de sindicatul nostru în trecut dar care nu a fost actualizat în raport cu "vremurile". Acest aspect se numeşte salariul minim pe societate şi este precizat în Contractul Colectiv de Muncă aplicabil la nivelul SNR, concret la articolul 190 (3).