Activităţile sindicale desfăşurate de biroul nostru le enumerăm succint :

 

  • referitor la subiectul voucherelor de vacanţă, luând în considerare legislatia (nu suficient de clară) precum şi declaraţiile unor oameni politici importanţi (nu ştim cât de credibili) am transmis totuşi conducerii societăţii următoarea solicitare.

                      Adresa catre SNR 11.07.2017 vouchere vacanta.pdf

  • între timp a apărut pe reţeaua inernă de intranet a societăţii, adresa conducerii nr. 301/7740/08.08.207 referitor la acest aspect. (Colegii care nu au acces la această adresă îi rugăm să ne contacteze pentru a le trimite documentul).

                      

  • referitor la situaţia dezastruasă a parcului auto care blochează efectiv activitatea serviciilor tehnice dar în special a echipelor de intervenţie, am transmis conducerii a patra adresă pe această temă, fără niciun rezultat concret până în prezent. Este jenant că o societate care se pretinde serioasă nu poate asigura funcţionarea nici măcar a autovehiculelor echipelor de intervenţie pe motive penibile cum ar fi schimbul de ulei şi filtre sau schimbul plăcuţelor de frână.

                      Adresa catre SNR 21.07.2017 revenire situatie auto.pdf

  • în condiţiile în care la nivelul sucursalelor se transmite permanent mesaje către angajaţi că situaţia financiară este dificilă şi că tot noi, angajaţii, trebuie să strângem cureaua, sindicatul nostru a solicitat conducerii SNR, date concrete referitor la execuţia bugetară pe primele şase luni ale acestui an precum şi o analiză a veniturilor obţinute de societate în aceeaşi perioadă.

                       Adresa catre SNR 31.07.2017 situatie financiara.pdf

  • aceeaşi solicitare referitor la execuţia bugetară pe primele şase luni ale acestui an am adresat-o şi conducerii sucursalei Bucureşti şi în plus o detaliere la nivelul sucursalei a cheltuielilor de natură salarială, inclusiv pe zile de sâmbăta, duminica sau ore suplimentare defalcate pe locuri de muncă (pentru a se elimina suspiciunile că exista anumite persoane/servicii mai favorizate decât altele).

    Adresa catre DR Buc 31.07.2017 situatie financiara.pdf

   Din păcate, atunci când intrebăm la modul concret despre situaţia financiară a societăţii, nimeni nu dă niciun răspuns. În aceste condiţii de lipsă de transparenţă, nu mai putem avea încredere în lozincile deja depăşite care se servesc angajaţilor referitor la situaţia financiară dezastruoasă a societăţii, deoarece constatăm cu regret ca sunt angajaţi cu salarii mari care nu au simţit în buzunar reduceri de venituri în condiţiile unei lipse de răspundere la locul lor de muncă în timp ce alţii salariaţi au suportat numerose reduceri de venituri şi acum se zbat în zona salariului minim, unii chiar fiind cercetaţi disciplinar pentru diferite probleme apărute la locul lor de muncă